jueves, 24 de julio de 2008

0% Gayer

Resulta curios el fet de que la majoria de gent amb la que he parlat sobre el tema em diu el mateix "in the arab coutries there are not homosexuals". Com amablement t'expliquen no es el mateix als paisos arabs que a Europa, als paisos arabs no hi ha aquest problema.

L'explicacio a la homosexualitat no es otra que la confusio, et tornes gay quan algu te relacions sexuals per darrere, clar, a base de mantindre aquestes relacions et tornes confus i es aisi que apareixen els homosexuals en la societat, de forma virica, algu va ser el primer homosexual i va confondre a altres, aquestos a mes gent i aixi es va extendre la confusio sexual pel mon.

Ja que l'homosexualitat es nomes confusio te una cura facil, massa sexe anal els va tornar gays, el que necesiten es una bona racio de dona. Es el cas d'un poblet prop d'aqui, havia un grup de amics (3) que estaven confosos i es donaven pel cul; quan la gent del poble es va adonar van aplicar la solucio medica: els van obligar a casarse amb tres joves i a fornicar amb elles, es van asegurar de que cada part de la solucio s'apliques. Ara son tres families, com totes les altres, es van curar i son felicos.

La situacio dels homosexuals en Palestina, com en qualsevol altre pais arabomusulma es molt dificil. parlant amb dos colegues que son policies em van asegurar que si veuen cap musulma al carrer el detendran, pareix ser un delicte punible. Peculiar es la solucio donada a Iran, el rebombori en la comunitat internacional va esclatar quan Havayineriad (algu sap escriure aquest nom?) afirmes que al seu pais no hi han homosexuals; la veritat es que hi ha una explicacio a aquesta polemica: A Iran la homosexualitat esta prohivida per llei, pero el canvi de sexe es permes; la solucio per a molts homosexuals si volen continuar la seua relacio amb les seues parelles es una operacio...

El mon de la sexualitat, dels tabus i del control es un mon realment absurd, sabeu que l'unica cosa que va unir als rabins ultraortodoxes, els ulamas islamistes i totes les esglesies de Jerusalem (protestants, bautistes, catolics, ortodoxes...) va ser la "pride parade" la festa de l'orgull gay de Jerusalem? a causa de la presio de totos els grups religiosos (que van prometre que atentarien contra aquesta abominacio) es va tindre que celebrar a l'estadi de futbol escoltats per la policia.

La situacio a Palestina es jodida, l'ocupacio israeliana es el gran problema pero enmascara una societat amb molts problemes.

3 comentarios:

Mitrofán y la burbuja inmobiliaria dijo...

dios, me he hecho un enganchado de tu blog!

roberto_br dijo...

Hola Quique!
COmo va todo? muchos saludos. hacİa mucho q no leİa tu blog y ya me he puesto al dİa. Realmente es muy interesante todo lo q explicas y nos demuestra a veces lo ciegos q somos desde nuestras esferas.

mil saludos ^^

Roberto-Idris

ibn0rushd dijo...

hola quique soy jose,el amigo andalusi de silvia,aunque no he podido leer mucho deduzco que sera un viaje q te cambie la vida, gracias por hablar de los homosexuales...mas gracias te dare cuando vengas a sevilla y me lo traduzca puesto que todavia solo parlo en castella.
muchos abrazos